Recruitment Regisseur

Omschrijving

Jij staat aan het hoofd van je eigen recruitment team. Jij bepaald met je team hoe we de organisatie doelstellingen gaan omzetten naar een wervingsstrategie voor de organisatie. Je krijgt een eigen budget, en bepaald zelf waar je dit aan uit geeft. Je hebt tevens de beschikking over een eigen marketeer voor de campagnes die jij bedenkt. Jij bent het gezicht van onze recruitment organisatie.

Wortell is een sterk groeiende organisatie. Dit doen we door met name interessante en leuke kandidaten aan ons merk te koppelen. We zijn uniek met onze organisatie structuur van zelforganiserende teams. We hebben hiervoor meerdere jaren op rij de Beste Werkgever Award ontvangen. Nieuwe medewerkers vinden het super leuk om bij ons te mogen starten. En dat komt allemaal door jou.

Vereisten

Jij zorgt ervoor dat je op dagelijkse basis met je team bezig bent de beste kandidaten uit de markt te halen. Dit houdt in dat jij op dagelijkse basis in direct contact staat met de teams. Bekijkt wat voor profielen er nodig zijn om dit team verder te helpen. Je zet vacatures uit, maakt campagnes en spreekt mensen aan binnen de verschillende kanalen.

Je werkt in een team van 3 recruiters. Deze recruiters hebben allemaal hun eigen focus. Wij vragen om 70% van je tijd bezig te zijn het het zoeken naar nieuwe collega’s. En de overige 30% ben je bezig werkzaamheden voor de organisatie. Zoals het interne communicatie, meedenken met de Wortell Academy of organiseren van activiteiten voor de organisatie en nieuwe medewerkers.


We hebben je ook zeker wat te bieden. Dit krijg je als je bij ons komt werken:

  • Een salaris waar je blij van wordt
  • En een goede basis voor je pensioen plus de mogelijkheid tot bijsparen
  • Een mobiliteitsvergoeding of leaseauto
  • 25 vakantiedagen en de optie om vakantiedagen bij te kopen of te verkopen
  • Kansen genoeg om opleidingen te volgen
  • Een gaaf kantoor vol met slimme collega’s die ervan houden elkaar nog beter te maken in hun vak
  • Plus dagelijkse gezelligheid tijdens de gezamenlijke lunch
  • En last but not least; een ongekend goede werksfeer. Hard werken en plezier maken gaan hand-in-hand bij Wortell. Dat vieren we met maandelijkse borrels, teamuitjes, company stand-ups, familiedag, pizzasessies en nog veel meer