Project Manager

Functieomschrijving

Als Project Manager bij Wortell kom je in een leuk team van gekwalificeerde Projectmanagers waarbinnen kennisdeling en samenwerking vanzelfsprekend is. Je wordt verantwoordelijk voor vernieuwende Microsoft projecten en je begeleidt onze projecten op het gebied van implementatie-, migratie- en veranderingstrajecten. Je bent de spil tussen de klant, de organisatie en eventuele andere partijen. Je draagt zorg voor de implementatie en inrichting van o.a. MS Office 365, MS Azure, MS Intune etc. bij onze klanten.


Door jouw enthousiasme, prettige communicatie en pragmatische aanpak weet je van ieder project een succes te maken. Je zorgt voor een heldere projectaanpak en je neemt de klant en je collega’s stap voor stap mee in de realisatie van projecten: van projectplan en kick-off tot aan de daadwerkelijke implementatie, inrichting, adoptie, training en beheer. Natuurlijk ben je een bewezen topper als het gaat om project management en zijn je papieren op orde. En je zou niet bij Wortell solliciteren als je niet gelooft in Microsoft en innovatieve producten.


Gebaande paden zijn saai en de zoveelste standaard oplossing neerzetten, daar hebben we andere partijen in de markt voor. Bij Wortell doen we het anders. We werken met teams die zichzelf organiseren, met sterke persoonlijkheden, die de kopgroep leiden als het gaat om hun producten en diensten. We hebben een aantal MVP’s rondlopen en die zoeken geen

Vereisten

Vereisten

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in het ontwikkelen of implementeren van oplossingen op basis van Microsoft technologieën.
 • Gedegen kennis en aantoonbare ervaring met technische infrastructuur projecten (Microsoft Technologie).
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel Nederlands als Engels.
 • Servicegericht, resultaatgericht en praktisch.
 • Ervaring met Agile Principes (Kanban, scrum).
 • Dienstverlenende, commerciële en flexibele instelling.
 • Gedreven, leergierig en innovatief.
 • Anderen kunnen motiveren.
 • Analytisch denkvermogen.
 • Goed ontwikkelde communicatieve en adviesvaardigheden.
 • Last-but-not-least: gevoel voor humor.


Eigenwijs

Had ik al gezegd dat we jong, passievol, dynamisch, gezellig en eigenwijs zijn? Nou wij zijn het echt. Kom maar eens langs op onze company day! Meerdere keren per jaar hebben wij één dag die bol staat van energie en eigen ontwikkeling. We vertellen elkaar dan ook in standups van 3 minuten waarmee we bezig zijn. Feedback krijg je direct via een app. Ook buiten het werk om is er van alles te doen met sportieve- en fun activiteiten.


Wist je dat?

Wij de beste werkgever van Nederland zijn in de categorie zakelijke dienstverlening.

Wij twaalf Microsoft Gold competenties hebben. 

Wij twee keer zijn verkozen tot beste Microsoft partner van Nederland.


Geïnspireerd?

Kom eens een keertje langs bij ons in de kerk om te praten over de mogelijkheden.


We hebben je ook zeker wat te bieden. Dit krijg je als je bij ons komt werken:

 • Een salaris waar je blij van wordt
 • Een goede basis voor je pensioen plus de mogelijkheid tot bijsparen
 • Een auto of mobiliteitsvergoeding
 • 25 vakantiedagen en de optie om vakantiedagen bij te kopen of te verkopen


Ontwikkeling

Wij bieden kansen genoeg om opleidingen te volgen en je krijgt toegang tot Beta’s. Want wij werken standaard met de laatste technieken en zijn er graag als eerste bij.


Sfeer

Een gaaf kantoor vol met slimme collega’s die ervan houden elkaar nog beter te maken in hun vak.

Plus dagelijkse gezelligheid tijdens de gezamenlijke lunch.
En last but not least; een ongekend goede werksfeer. 

Hard werken en plezier maken gaan hand-in-hand bij Wortell. Dat vieren we met maandelijkse borrels, teamuitjes, company stand-ups, familiedag, pizzasessies en nog veel meer.


Waarom Wortell de juiste stap is voor jouw carrière?

Omdat innovatie in ons DNA zit. We lopen voorop en zetten de toon in de markt. Hiervoor werken we optimaal samen met Microsoft en andere leidinggevende partners. Samen sta je sterk. Wij snappen dat kennis en ervaring groeien wanneer je deze deelt. Zowel in projecten als in interne en externe events.


Onze radar staat nooit uit en we zijn altijd up-to-date. Natuurlijk profiteren onze klanten ook van deze voorsprong. We zorgen dat zij de laatste trends en mogelijkheden kennen en helpen hen om deze toe te passen in hun organisatie.

Kortom: je gaat baanbrekend werk opleveren waaraan anderen een voorbeeld nemen. En dat is een lekker gevoel.


We staan voor vooruitgang. Ook persoonlijk.

Je mag veel van ons: we geven je alle ruimte om je eigen innovaties te bedenken en te groeien. Die ruimte is er ook omdat wij in onze organisatie zelf het roer in handen hebben. Iedereen maakt onderdeel uit van een team met diverse expertises. Zo blijven we als team en organisatie wendbaar en spelen we snel in op de veranderende wereld om ons heen.


Bij Wortell krijg je alle tools om het maximale uit jezelf te halen. Zo zetten we coaching, training en inspirerende sprekers in. Je hebt dus je eigen succes in de hand. Je stelt je eigen prioriteiten, geeft en krijgt feedback en draagt zo actief bij aan die continue verbetering die we zo belangrijk vinden. Want daarmee maken we het verschil.