Open sollicitatie

Functieomschrijving

Ben jij een IT professional en ben je bekend met Microsoft? Dan komen wij graag met je in gesprek, ook als er op dit moment wellicht geen passende vacature is. Stuur ons gerust je gegevens en wij nemen contact met je op!


Wat bieden wij?

Wortell is een informele en gezellige zelforganiserende organisatie. Je mag veel van ons. Je krijgt lle ruimte om jezelf te ontwikkelen én door te groeien. Die ruimte is er omdat wij in onze organisatie zelf het roer in handen hebben. Kennis delen we. Bij Wortell krijg je alle tools om het maximale uit jezelf te halen. 


Waarom Wortell de juiste stap is voor jouw carrière?

Omdat innovatie in ons DNA zit. We lopen voorop en zetten de toon in de markt. Hiervoor werken we optimaal samen met Microsoft en andere leidinggevende partners. Onze radar staat nooit uit en we zijn altijd up-to-date. Natuurlijk profiteren onze klanten ook van deze voorsprong. We zorgen dat zij de laatste trends en mogelijkheden kennen en helpen hen om deze toe te passen in hun organisatie. Kortom: je gaat baanbrekend werk opleveren waaraan anderen een voorbeeld nemen. En dat is een lekker gevoel.


Vereisten

Wist je dat?

  • Wij uiteraard in de Cloud werken, maar vooral in “de kerk” of vanuit ons kantoor in Gouda?
  • Wij Microsoft partner zijn?
  • Wij tot twee keer achter elkaar de beste werkgever van Nederland zijn in de categorie zakelijke dienstverlening?
  • Work hard, play hard ons motto is? Hard werken en plezier maken gaan hand-in-hand bij Wortell. Dat vieren we met maandelijkse borrels, teamuitjes, wintersport, company days, familiedagen en pizzasessies.


Wil je in contact komen met ons? Reageer dan via onderstaande link of stuur een appje naar +31 6 10021000!