Office365 Consultant

Functieomschrijving

Jij inspireert onze klanten en bent een leider in zowel je team als binnen je project. Je werkt ontzettend graag samen aan succes, leert door te vallen en weer op te staan, deelt zowel je fouten als successen en vind het geweldig om met de producten van Microsoft te werken. Als Office 365 Consultant werk je bij Wortell aan innovatieve projecten en adviseer je onze klanten over hoe zij hun bedrijfsdoelstellingen beter kunnen behalen dankzij de inzet van Office 365. Office 365 (SharePoint Online) heeft voor jou geen geheimen meer!


Een greep uit je werkzaamheden:

 • Je analyseert de functionele wensen en eisen van de klant, je inventariseert en denkt mee over de inrichting van bedrijfsprocessen
 • Je adviseert de klant over de mogelijkheden van Office 365, je geeft uitleg en workshops aan (groepen) gebruikers
 • Tijdens de implementatie zorg je stapsgewijs voor de configuratie van het systeem en de uitwerking van de oplossingen
 • Je draagt zorg voor de adoptie van het systeem door middel van training en documentatie


Jouw rol als Office 365 Consultant

Office 365 is één van de producten die we bij Wortell omzetten in innovatieve oplossingen. Bij de klant vorm jij de brug tussen de business en de techniek en vertaal jij de business vraagstukken naar concrete oplossingen. Je analyseert de functionele wensen en eisen van de klant en denkt met ze mee. Je adviseert ze door middel van CIE sessies of workshops. Je ondersteunt bij de implementatie en draagt ook bij aan de adoptie van de nieuwe oplossing. Gedurende het project blijf jij ‘het geweten’ van de oplossing en de belangrijkste sparringpartner voor onze klant. Je toetst de oplossing voortdurend aan de klantwensen en corrigeert waar nodig. Daarnaast ondersteun je de projectmanager inhoudelijk op het Microsoft gebied. Je bent dus van begin tot eind betrokken bij het proces.

Vereisten

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en beschikt daarnaast over minimaal 2 jaar ervaring met het implementeren van SharePoint (Online) oplossingen. Kennis van Power BI is een grote pré, evenals kennis van Agile/Scrum.

Erg belangrijk vinden wij je ambitie en je communicatieve vaardigheden. Je deelt graag kennis en ervaring en stimuleert anderen dit ook te doen. Daarnaast beschik je over goede leiderschapskwaliteiten, werk je graag in een team en ga je samen voor succes. Natuurlijk heb je een passie voor Microsoft technologie, net als wij.


We hebben je ook zeker wat te bieden. Dit krijg je als je bij ons komt werken: 


Geld

 • Een salaris waar je blij van wordt
 • En een goede basis voor je pensioen plus de mogelijkheid tot bijsparen

Vervoer

 • Een auto of mobiliteitsvergoeding

Vrije tijd

 • 25 vakantiedagen en de optie om vakantiedagen bij te kopen of te verkopen

Ontwikkeling

 • Kansen genoeg om opleidingen te volgen
 • Toegang tot Beta’s. Want wij werken standaard met de laatste technieken en zijn er graag als eerste bij

Sfeer

 • Een gaaf kantoor vol met slimme collega’s die ervan houden elkaar nog beter te maken in hun vak
 • Plus dagelijkse gezelligheid tijdens de gezamenlijke lunch
 • En last but not least; een ongekend goede werksfeer. Hard werken en plezier maken gaan hand-in-hand bij Wortell. Dat vieren we met maandelijkse borrels, teamuitjes, company stand-ups, familiedag, pizzasessies en nog veel meer


Waarom Wortell de juiste stap is voor jouw carrière?

Omdat innovatie in ons DNA zit. We lopen voorop en zetten de toon in de markt. Hiervoor werken we optimaal samen met Microsoft en andere leidinggevende partners. Samen sta je sterk.  Wij snappen dat kennis en ervaring groeien wanneer je deze deelt. Zowel in projecten als in interne en externe events.

Onze radar staat nooit uit en we zijn altijd up-to-date. Natuurlijk profiteren onze klanten ook van deze voorsprong. We zorgen dat zij de laatste trends en mogelijkheden kennen en helpen hen om deze toe te passen in hun organisatie.

Kortom: je gaat baanbrekend werk opleveren waaraan anderen een voorbeeld nemen. En dat is een lekker gevoel.


We staan voor vooruitgang. Ook persoonlijk.

Je mag veel van ons: we geven je alle ruimte om je eigen innovaties te bedenken en te groeien. Die ruimte is er ook omdat wij in onze organisatie zelf het roer in handen hebben. Iedereen maakt onderdeel uit van een team met diverse expertises. Zo blijven we als team en organisatie wendbaar en spelen we snel in op de veranderende wereld om ons heen.

Bij Wortell krijg je alle tools om het maximale uit jezelf te halen. Zo zetten we coaching, training en inspirerende sprekers in. Je hebt dus je eigen succes in de hand. Je stelt je eigen prioriteiten, geeft en krijgt feedback en draagt zo actief bij aan die continue verbetering die we zo belangrijk vinden. Want daarmee maken we het verschil.