Microsoft Engineer

Omschrijving

Je start je dag met koffie (of thee) en neemt nog even het afgelopen weekend door met je collega’s. Je bekijkt je agenda voor vandaag en je ziet dat je een goed gevulde middag hebt.

In de ochtend neem je de aanvragen door die op je naam staan. Je begint de dag natuurlijk met de meest uitdagende aanvraag. Je lost deze vliegensvlug op en de oplossing leg je vast zodat we daar als team beter van worden.

Om half 11 sluit je aan bij de dagelijkse standup. Je geeft hierbij aan waar je hulp bij nodig hebt en je neemt verantwoordelijkheid voor aanvragen die binnen je expertise vallen en nieuw zijn binnengekomen. Als afsluiter deelt Willie Wortell zijn handhaaf en verbeterpunten met het team waarop jij aan mag vullen.

Na de standup beantwoord je een vraag van een collega die graag met je willen sparren over een complex Azure vraagstuk. Je stelt goede vragen en je ziet het kwartje vallen, waarna je collega aangeeft dat hij weer verder kan met troubleshooten.

Opeens is het 12 uur, lunch! Nel heeft alles al klaargezet om gezamenlijk aan de lunchtafel te eten. Vandaag is er een extra-tje. Heerlijke gehaktballen met mosterd!

In de middag sluit je als klanteigenaar, samen met de Customer Experience Manager en architect aan bij het core team overleg van jouw klant. Je bent technisch verantwoordelijk voor de klantomgeving en hebt een belangrijke rol in dit overleg. Vandaag staat de POC van Azure Sentinel op de agenda. Je hebt zelf bij de klant gesignaleerd dat meer inzicht in security events gewenst is en je hebt het zelfs al voor besproken met de klant. Vanuit je ambassadeursrol in het zelforganiserende team rondom security ken je Azure Sentinel en je stelt voor een deel van de implementatie zelf te doen. Dit kan je prima combineren met je werkzaamheden en gefaseerd in kleine wijzigingen uitvoeren. Je toetst het nog even met de architect waarna hij instemt om hiervoor Sentinel in te zetten.

Je sluit de dag af voor de laatste e-mails uit je mailbox weg te werken zodat je morgen schoon kunt starten.

Vereisten

Jij beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring als beheerder van Microsoft technologie. Bij voorkeur ben je ITIL gecertificeerd en heb je kennis van de volgende onderwerpen:

• Microsoft Azure (o.a. Azure IaaS, Azure AD & Security)
• Office 365 (OneDrive for Business, Yammer, Exchange, Teams, SharePoint)
• EM+S (SCCM, Intune)

Erg belangrijk zijn je communicatieve kwaliteiten (in woord en geschrift), je betrokkenheid bij klanten en collega’s en het nemen van eigen initiatief. Je hebt een proactieve en innovatieve houding, bent oplossingsgericht en zeer klantgericht. Uiteraard heb je een passie voor Microsoft technologieën en de cloud!


We hebben je ook zeker wat te bieden. Dit krijg je als je bij ons komt werken:


Geld

  • Een salaris waar je blij van wordt
  • En een goede basis voor je pensioen plus de mogelijkheid tot bijsparen

Vervoer

  • Een auto of mobiliteitsvergoeding

Vrije tijd

  • 25 vakantiedagen en de optie om vakantiedagen bij te kopen of te verkopen

Ontwikkeling

  • Kansen genoeg om opleidingen te volgen
  • Toegang tot Beta’s. Want wij werken standaard met de laatste technieken en zijn er graag als eerste bij

Sfeer

  • Een gaaf kantoor vol met slimme collega’s die ervan houden elkaar nog beter te maken in hun vak
  • Plus dagelijkse gezelligheid tijdens de gezamenlijke lunch
  • En last but not least; een ongekend goede werksfeer. Hard werken en plezier maken gaan hand-in-hand bij Wortell. Dat vieren we met maandelijkse borrels, teamuitjes, company stand-ups, familiedag, pizzasessies en nog veel meer

Waarom Wortell de juiste stap is voor jouw carrière?

Omdat innovatie in ons DNA zit. We lopen voorop en zetten de toon in de markt. Hiervoor werken we optimaal samen met Microsoft en andere leidinggevende partners. Samen sta je sterk.  Wij snappen dat kennis en ervaring groeien wanneer je deze deelt. Zowel in projecten als in interne en externe events.

Onze radar staat nooit uit en we zijn altijd up-to-date. Natuurlijk profiteren onze klanten ook van deze voorsprong. We zorgen dat zij de laatste trends en mogelijkheden kennen en helpen hen om deze toe te passen in hun organisatie.

Kortom: je gaat baanbrekend werk opleveren waaraan anderen een voorbeeld nemen. En dat is een lekker gevoel.


We staan voor vooruitgang. Ook persoonlijk.

Je mag veel van ons: we geven je alle ruimte om je eigen innovaties te bedenken en te groeien. Die ruimte is er ook omdat wij in onze organisatie zelf het roer in handen hebben. Iedereen maakt onderdeel uit van een team met diverse expertises. Zo blijven we als team en organisatie wendbaar en spelen we snel in op de veranderende wereld om ons heen.

Bij Wortell krijg je alle tools om het maximale uit jezelf te halen. Zo zetten we coaching, training en inspirerende sprekers in. Je hebt dus je eigen succes in de hand. Je stelt je eigen prioriteiten, geeft en krijgt feedback en draagt zo actief bij aan die continue verbetering die we zo belangrijk vinden. Want daarmee maken we het verschil.