Marketing Specialist

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren resultaatgerichte B2B marketeer? Heb jij ervaring met Marketing Automation en het coördineren van campagnes en events? Dan is deze functie zeker iets voor jou!

 

Als marketeer binnen het marketingteam ben jij eindverantwoordelijk voor de non-profit markt. Dat zijn de sectoren zorg, overheid en educatie. Je houdt je bezig met het uitdenken van de marketingstrategie tot aan de uitrol en coördinatie van de verschillende marketingactiviteiten. Daarbij werk je nauw samen met de commerciële teams bestaande uit inside-sales, solution sales, sectormanagers en accountmanagers.

Vereisten

Ons verlanglijstje

- Je hebt ervaring in het uitdenken en uitrollen van marketingcampagnes met als doel het genereren van leads bij zowel bestaande klanten als new business.
- Je weet hoe je trends en uitdagingen van jouw buyer personas moet spotten en neemt deze mee in de contentstrategie en customer journey.
- Je hebt ervaring met Marketing Automation en het bouwen van nurture flows. Ben je bekend met HubSpot? Dat is helemaal een plus!
- Jij hebt de nodige draaiboeken gemaakt en weet hoe je de organisatie van een evenement op moet pakken.
- Je schrikt niet van een beetje techniek. Je bent zelf niet technisch maar vindt IT en de mogelijkheden die technologie organisaties biedt interessant en je weet hoe je technische teksten omzet in een goed leesbare tekst.
- Ervaring in het ontwikkelen van loyaliteitsprogramma’s is een grote pré.
- Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond en 3- 5 jaar werkervaring.

 

Wat wij jou bieden:

  • Veel vrijheid en ruimte om je creativiteit en ervaring in te brengen en deze nieuwe rol vorm te geven. We zijn een zelforganiserend marketingteam en dat is leuk en uitdagend!
  • De mogelijkheid om vanuit jouw marketingrol samen met de commerciële non-profit teams een significante bijdrage te leveren aan de organisatiedoelstellingen.
  • Je zult deels zelf aan de knoppen zitten, maar ook zeker de juiste leveranciers inzetten om te ondersteunen in het werk dat verzet moet worden.
  • Een veelzijdige functie waarbij je voor verschillende projecten schakelt met de commerciële teams, marketingbureaus, Microsoft en natuurlijk je eigen marketingteam.
  • Een passend salaris inclusief mobiliteitsbudget/ auto, want je zult op verschillende locaties werkzaam zijn.

Over Wortell
Wortell is een van de grote spelers in het Microsoft partnerlandschap. Een snelgroeiende organisatie met 180 consultants in dienst, werkzaam voor onze klanten uit verschillende sectoren in het hogere segment. Wij helpen deze klanten voorop te lopen door de inzet van slimme technologie. Van advies, implementatie, wegwijs maken tot en met zorgeloos beheer. Ons hoofdkantoor is in Lijnden. Daarnaast hebben we vestigingen in Gouda en bij Microsoft. Het marketingteam bestaat uit een Marketeer Profit, Productmarketeer, Merkmarketeer en Employer Branding marketeer.