EM+S Consultant

Functieomschrijving

Onze samenleving digitaliseert in rap tempo. Zorgvuldig omgaan met data is daardoor een must geworden. Niet omdat het zonodig door een wet wordt afgedwongen, maar omdat het vertrouwen in organisaties steeds meer bepaald wordt door hun vermogen om aantoonbaar compliant te kunnen werken.

Wij halen de meeste voldoening uit een pragmatische vertaling van de behoefte vanuit de organisatie. Een vertaling die 100% aansluit op de norm en ook nog eens werkt! Wij kunnen een creatief speelveld bieden waar je veel voldoening uit kan halen. Daarvoor zoeken we enthousiaste medewerkers die een passie hebben voor Microsoft.


Als Enterprise Mobility Consultant houd jij je bezig met een groot scala aan mobility vraagstukken en geef je advies over zakelijke oplossingen op het gebied van mobility. Dit alles in de visie van Mobile First, Cloud First. Deze Microsoft oplossingen kennen geen geheimen voor je en je bent uitstekend op de hoogte van de laatste trends op gebied van EM+S, GDPR en identity en mobile device/apps management. Je wilt hier graag bij de top behoren en aanhaken bij een team van absolute specialisten die erom bekend staan innovatieve oplossingen te creëren.

Naast de adviserende rol ben je ook hands-on en implementeer je gerelateerde oplossingen binnen de mobility suite. Naast de kennis van EM+S is het een grote pre als je goed overweg kan met Windows 10 en SCCM/Configmngr

Vereisten

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Uitstekende kennis van de Microsoft Enterprise Mobility Suite;
 • Kennis en ervaring met GDPR, AVG en NEN7510
 • Ervaring in soortgelijke regie functie als consultant of specialist;
 • Op de hoogte van relevante technische ontwikkelingen in het Enterprise Mobility en Security vakgebied;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Belangrijkste competenties: natuurlijk leiderschap, overtuigingskracht, analytisch, kritisch, flexibel, proactief, open en uitstekende adviesvaardigheden.

We hebben je ook zeker wat te bieden. Dit krijg je als je bij ons komt werken:

Geld

 • Een salaris waar je blij van wordt
 • En een goede basis voor je pensioen plus de mogelijkheid tot bijsparen

Vervoer

 • Een auto of mobiliteitsvergoeding

Vrije tijd

 • 25 vakantiedagen en de optie om vakantiedagen bij te kopen of te verkopen

Ontwikkeling

 • Kansen genoeg om opleidingen te volgen
 • Toegang tot Beta’s. Want wij werken standaard met de laatste technieken en zijn er graag als eerste bij

Sfeer

 • Een gaaf kantoor vol met slimme collega’s die ervan houden elkaar nog beter te maken in hun vak
 • Plus dagelijkse gezelligheid tijdens de gezamenlijke lunch
 • En last but not least; een ongekend goede werksfeer. Hard werken en plezier maken gaan hand-in-hand bij Wortell. Dat vieren we met maandelijkse borrels, teamuitjes, company stand-ups, familiedag, pizzasessies en nog veel meer

Waarom Wortell de juiste stap is voor jouw carrière?

Omdat innovatie in ons DNA zit. We lopen voorop en zetten de toon in de markt. Hiervoor werken we optimaal samen met Microsoft en andere leidinggevende partners. Samen sta je sterk.  Wij snappen dat kennis en ervaring groeien wanneer je deze deelt. Zowel in projecten als in interne en externe events.

Onze radar staat nooit uit en we zijn altijd up-to-date. Natuurlijk profiteren onze klanten ook van deze voorsprong. We zorgen dat zij de laatste trends en mogelijkheden kennen en helpen hen om deze toe te passen in hun organisatie.

Kortom: je gaat baanbrekend werk opleveren waaraan anderen een voorbeeld nemen. En dat is een lekker gevoel.


We staan voor vooruitgang. Ook persoonlijk.

Je mag veel van ons: we geven je alle ruimte om je eigen innovaties te bedenken en te groeien. Die ruimte is er ook omdat wij in onze organisatie zelf het roer in handen hebben. Iedereen maakt onderdeel uit van een team met diverse expertises. Zo blijven we als team en organisatie wendbaar en spelen we snel in op de veranderende wereld om ons heen.

Bij Wortell krijg je alle tools om het maximale uit jezelf te halen. Zo zetten we coaching, training en inspirerende sprekers in. Je hebt dus je eigen succes in de hand. Je stelt je eigen prioriteiten, geeft en krijgt feedback en draagt zo actief bij aan die continue verbetering die we zo belangrijk vinden. Want daarmee maken we het verschil.


Enthousiast geworden na het lezen van deze tekst? Reageer dan direct via deze link of stuur een Appje naar +31 6 1002 1000!