Azure Developer

Functieomschrijving

Microsoft biedt met Azure een mooi platform waar applicaties en cloudoplossingen kunnen worden gebouwd. Steeds meer organisaties stappen over naar Azure en daarmee groeit ook de behoefte om te ontwikkelen op dit platform. Heb jij een passie voor Azure development en heb je hier al enige ervaring mee óf ben je een ervaren .NET developer die graag oplossingen wilt bouwen in Azure? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Azure Developer bij Wortell werk je samen met je team aan het bouwen van cloudoplossingen. Je ontwerpt, bouwt, test en onderhoudt cloudoplossingen, zoals applicaties en services waarbij je gebruikmaakt van Azure PaaS. Je werkt hierbij samen met klanten, architecten en andere teamleden om deze oplossingen op een juiste wijze te implementeren. Met je team zal je werken aan toffe en uitdagende projecten. Hier of hier lees je meer over één van deze projecten die dit team heeft uitgevoerd voor een klant van ons. Daarnaast zal je werken met de allernieuwste technieken zoals het nieuwe .NET core 3. Krijg jij hier al energie van?

Vereisten

Wat heb je hiervoor nodig?

Jij hebt bij voorkeur al enige ervaring met software ontwikkeling in Azure óf je bent een ervaren ASP .NET of MVC developer die zich wilt focussen op Azure development. Je hebt ervaring met de volgende frameworks en programmeertalen:

 • C#, ASP.Net MVC, .NET core
 • Azure (met name WebApps, Storage en Functions)
 • Kennis van SQL server is een pré


We hebben je ook zeker wat te bieden. Dit krijg je als je bij ons komt werken:


Geld

 • Een salaris waar je blij van wordt
 • En een goede basis voor je pensioen plus de mogelijkheid tot bijsparen


Vervoer en apparatuur

 • Een auto of mobiliteitsvergoeding
 • Een device en connectivity budget


Vrije tijd

 • 25 vakantiedagen en de optie om vakantiedagen bij te kopen of te verkopen


Ontwikkeling

 • Ruim opleidingsbudget
 • Toegang tot Beta’s. Want wij werken standaard met de laatste technieken en zijn er graag als eerste bij


Sfeer

 • Een gaaf kantoor vol met slimme collega’s die ervan houden elkaar nog beter te maken in hun vak
 • Dagelijkse gezelligheid tijdens de gezamenlijke lunch
 • Flexibel werken, écht 
 • Last but not least; een ongekend goede werksfeer. Hard werken en plezier maken gaan hand-in-hand bij Wortell. Dat vieren we met maandelijkse borrels, teamuitjes, company stand-ups, familiedag, pizzasessies en nog veel meer


Waarom Wortell de juiste stap is voor jouw carrière?

Omdat innovatie in ons DNA zit. We lopen voorop en zetten de toon in de markt. Hiervoor werken we optimaal samen met Microsoft en andere leidinggevende partners. Samen sta je sterk. Wij snappen dat kennis en ervaring groeien wanneer je deze deelt. Zowel in projecten als in interne en externe events.

Onze radar staat nooit uit en we zijn altijd up-to-date. Natuurlijk profiteren onze klanten ook van deze voorsprong. We zorgen dat zij de laatste trends en mogelijkheden kennen en helpen hen om deze toe te passen in hun organisatie.

Kortom: je gaat baanbrekend werk opleveren waaraan anderen een voorbeeld nemen. En dat is een lekker gevoel.


We staan voor vooruitgang. Ook persoonlijk.

Je mag veel van ons: we geven je alle ruimte om je eigen innovaties te bedenken en te groeien. Die ruimte is er ook omdat wij in onze organisatie zelf het roer in handen hebben. Iedereen maakt onderdeel uit van een team met diverse expertises. Zo blijven we als team en organisatie wendbaar en spelen we snel in op de veranderende wereld om ons heen.

Bij Wortell krijg je alle tools om het maximale uit jezelf te halen. Zo zetten we coaching, training en inspirerende sprekers in. Je hebt dus je eigen succes in de hand. Je stelt je eigen prioriteiten, geeft en krijgt feedback en draagt zo actief bij aan die continue verbetering die we zo belangrijk vinden. Daarmee maken wij het verschil.